Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Pokaż Swoje wnętrze


5933 odpowiedzi w tym temacie

#5801 TitoBandito

TitoBandito

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1579 postów

Napisano 11 grudzień 2016 - 04:38

@UP

 

Ładne - twoje dzieło, czy znalezione w necie? :-/


TitoBandito.png

#5802 XarduneK

XarduneK

    Dupek

  • Moderator
  • 3403 postów

Napisano 11 grudzień 2016 - 06:28

To mój zestawik :)

#5803 rolandwally83

rolandwally83

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 12 grudzień 2016 - 08:02

Tak dają rade przykład, przykłady

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5WzZptOjRYI

 

Ustawienia monitorów do pracy lub do zabawy Piwot jest 

 

PS tylko szkoda że nie 2 GB Vram a ramki nie przeszkadzają 


Użytkownik rolandwally83 edytował ten post 12 grudzień 2016 - 08:07


#5804 MazurBMW

MazurBMW

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 12 grudzień 2016 - 01:21

Przecież ten set jest bez sensu, nie rozumiem po co ci to?


1l6m98-4.png


#5805 RafalFromPL

RafalFromPL

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 12 grudzień 2016 - 04:23

Wrażenie z Dirt Rally muszą być niesamowite. Widzialność masz chyba na 180 stopni.


PC: ASUS H110M-D, i5 6700, 16GB DDR4, 500GB SSD+500GB HDD, ASUS GTX980, GNU/Linux openSUSE 15.0
Laptop: HP ProBook 6570b, i5 3230M, 12GB DDR3, 240GB SSD, GNU/Linux openSUSE 15.0

Mobilnie: Ulefone Power 3S, Android 7.1.1 / Lenovo K6 Power 16GB, Android 7.0 / Moto G 1gen, Android 5.1
/ Nokia 6310i


#5806 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 12 grudzień 2016 - 04:40

O ile jest pasazerem to tak xD



#5807 rolandwally83

rolandwally83

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 12 grudzień 2016 - 09:50

Przecież ten set jest bez sensu, nie rozumiem po co ci to?

Dlatego nie tłumaczę tego właścicielom BMW. Gry to nie wszystko a multi monitor ułatwia pracę.

 

VR w drodze 

 

15369166_1339679199415764_71583292706409

 

A szef ma to 

15391407_1339461192770898_32392651064576

15369229_1339461196104231_48269594305273


Użytkownik rolandwally83 edytował ten post 12 grudzień 2016 - 10:00


#5808 MazurBMW

MazurBMW

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 13 grudzień 2016 - 07:16

@rolandwally83 Najwidoczniej nie znasz normalnych właścicieli BMW a swojego BMW jeszcze nie mam więc nie masz racji. Chodzi mi nie o monitory tylko o PC bo kto normalny robi CF :D z dwóch słabych i starych kart z 1GB pamięci na jeszcze słabszym procesorze? Jesteś masochistą i mieszkasz przy elektrowni?


Użytkownik MazurBMW edytował ten post 13 grudzień 2016 - 07:25

1l6m98-4.png


#5809 rolandwally83

rolandwally83

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 13 grudzień 2016 - 08:04

Konfiguracja powstała w 2010 roku mamy 2016 

 

Jak na razie po tych 6 latach nie narzekam na tą konfigurację 

 

W 2010-11 była to topowa konfiguracja za małą kasę.

 

Koszta przesyłu energii są zawyżone o 100% energia kosztuje mnie ok 20\20 zł miesięcznie nie jest to sam komputer ale reszta gratów w domu. Dużo prania i gotowania wody plus frytkownica (dwoje nie letnich w domu) żona MTV 20h na dobę

 

Zestawik dla klienta gotowy :)

 

15541705_1341055049278179_25413361124129


Użytkownik rolandwally83 edytował ten post 13 grudzień 2016 - 08:10


#5810 Luxanna

Luxanna

    krulofa

  • Użytkownik
  • 471 postów

Napisano 15 grudzień 2016 - 09:55

@rolandwally83 Bieda ten ram w twoim zestawie. U mnie ledwo co chciał zejść z cl10 na cl9. 


Zawsze wierny swojej pięknej, wspaniałej, zaradnej, oświeconej, niezastąpionej, pomysłowej, kreatywnej, wdzięcznej, kulturalnej i ogólnie rzecz biorąc - perfekcyjnej pani. <3 

k2PCD6P.png

Spoiler

Audio: 

Spoiler

#5811 rolandwally83

rolandwally83

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 19 grudzień 2016 - 05:42

Komp bez oc i tyle 



#5812 Santi020

Santi020

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25 grudzień 2016 - 08:49

a dzis sobie takie cos zlozylem :) 

 

">http://15590031-1167910909953887-33877857377056


Intel Core I7 8700K 
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5 
Corsair Vengeance LPX DDR4- 3000 MHz 16GB
Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ OC Aktiv 8GB 
Sapphire Radeon RX 580 Nitro + OC Aktiv 8 GB 
be quiet! Dark Power Pro 11 650 Watt 
Fractal Desing Celsius S36 + 3x Noiseblocker 120mm PWM Lüfter  
Samsung 960 Evo 250GB - SSD M.2 
Crucial MX500 1TB – SSD 
Samsung 750 Evo 500GB - SSD
Crucial MX300 1TB – SSD 
Microsoft Windows 10 Home 64 Bit Deutsch
5x be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM
2x be quiet! Silent Wings 2 80mm PWM 
Creative Sound BlasterX AE-5/Teufel Concept E 450 Digital
Lian Li PC-011WXC 
ASUS Grafikkarte Halterung

#5813 Wodniakkk

Wodniakkk

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 07:44

U mnie coś takiego.
IMG_20161228_193150.jpg

IMG_20161228_193238.jpg

IMG_20161228_193428.jpg

IMG_20161228_193443.jpg



Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

#5814 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 10:19

SLI na z87 czy tam z97 ? Masakra... 



#5815 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 10:33

@Wodniakkk

co z twoim chłodzeniem hmm?


@gregory92

tia ? a czemu ?



#5816 Wodniakkk

Wodniakkk

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 10:44

@HAL900

 

A co ma być nie tak ??

 

@Gregory 92

 

Na Z87 a co w tym masakrycznego ? 



#5817 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 11:02

Czemu ? Bo taki i7 4690k ogranicza strasznie mocno SLI ?

Masz porównanie jak dużo daje procek z 40 liniami pcie. Do SLI tylko procek z tyloma liniami bo z mniejszą liczbą będzie strasznie ograniczał.

 

http://www.3dmark.com/3dm/16917901

 

http://www.3dmark.com/fs/11224175



#5818 Wodniakkk

Wodniakkk

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 11:12

No ale to są jakieś głupie Benchmarki .... liczy się przyrost wydajności w grach a taki proc za 3k jaką da różnice od takiego za 1.5k w fpsach ?? 5-10% ?? Ludzie zlituj sie xD Czasem mam wrażenie, że te Benchmarki to niektórych zaślepiają i myslą, że komputery są po to, żeby Benche przeprowadzać tylko i wyłącznie :D



#5819 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 28 grudzień 2016 - 11:27

Tu nie ma takiego porownania

Jest 6/12 z wysokim zegarem vs 4/8 z niskim i wynik 3dmarka

http://www.3dmark.com/fs/8622111

 

A o ile lata w wysokiej rozdziałce to i5 nie ograniczy

Spoiler

Sama przepustowosc na x8 z pci-e powoduje straty na poziomie błedu pomiarowego z gtx 1080


I linie to pic na wode w porównaniu z fpsem na ekranie ;)



#5820 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 12:42

No właśnie nie. Bardzo dużo ma znaczenie ile lini pcie ma procek. 

Wodniak Benchmark jest po to żeby pokazać tą różnicę. 

Hal900 ta tylko na tym filmie co dałeś ten gościu nawet nie ma mostka HB tylko zwyczajny a te zwyczajne są już za słabe do topowych grafik. Po zmianie Mostka na HB od razu ten wynik był by inny. 

nie zabawiajcie się w Dawidn20 co też zrobił zestaw da klienta ostatnio sli na i7 6700k. Za jakiś czas będą testy na kanale EH to zobaczycie jak mocno ogranicza procek.



#5821 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 12:55

ma 2 mostki i wydajosc jest ta sama 

Spoiler

a porównałem sobie wydajosc łacza na pojedynczej topowej karcie z pcie 3.0 x16 vs x8 i wydajosc praktycznie ta sama


Spoiler

 

i jak widac pomimo nagrywania tez prawie 43 kilo na grafice wypluło .Takze nie bedzie zadnych znaczacych róznic ale zeby to wiedziec trzeba miec porównanie ;)


Użytkownik HAL900 edytował ten post 29 grudzień 2016 - 12:47


#5822 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 12:55

od razu pierwszy komentarz pod tym filmem się rzuca w oczy. 

The HB bridge was not made to improve FPS but resolve the issues that came with SLI like stuttering and bandwidth issues "

Jaką tą "topową kartę" porównywałeś i na jakim procku ?



#5823 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 01:15

Komentarz jest taki ze to co napisałes jest nieprawda bo wyniki z 3dmarka w grafice sa porównywalne .W grach również


http://www.3dmark.com/spy/867532

http://www.3dmark.com/spy/867221

Nie uwazam aby linie pci-e miały znaczenie do 2 TOPOWYCh kart


Użytkownik HAL900 edytował ten post 29 grudzień 2016 - 01:16


#5824 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 01:18

Gdzie ty masz porównywalny wynik grafiki ? Twój wynik to 32 927 a mój to 46 019. Więc jak podaje 3dmark 39.8% lepszy. 



#5825 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 01:39

No cóz na z 170 jakiś lepszy nawet xD

Szoczek


http://www.3dmark.com/fs/10397153

 

ta daaaa .W skrócie i na temat .Pitolisz 3 po 3 .Straty na z 170 sa małe


http://www.3dmark.com/fs/10805987

 

a i zanleżć wynik pod 49 kilo tez nie problem na 40 liniach czy ile tam ich jest xD



#5826 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 02:04

ta a zauważyłeś na ile te i7 jest podkręcone ? na 5.0Ghz. Zresztą spójrz na wynik Physics Test to zobaczysz że różnica jest spora bo aż 22% więc w grach będzie spora różnica. Jak bym wykręcił tego 6850x na 4,5GHz a nie na 3,6ghz to bym miał wynik 33k pkt. Tutaj masz normalnie wykręconego 6700k i wynik od razu mniejszy i to sporo. 

http://www.3dmark.co...4175/fs/9110974


Użytkownik gregory92 edytował ten post 29 grudzień 2016 - 02:14


#5827 XarduneK

XarduneK

    Dupek

  • Moderator
  • 3403 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 03:27

Chyba wam sie tematy pomylily... prosze trzymac sie watku ;)



#5828 Wodniakkk

Wodniakkk

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 06:46

@ HAL900 

 

A o co się pytałeś w stosunku do chłodzenia ?



#5829 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 29 grudzień 2016 - 11:14

O realizacje gwarancji .Porąbalo mi sie nie o ciebie chodziło .


@gregory92

Jakbys nie wiedział cpu na wynik grafiki ma pomijalny wpływ w przeciwienstwie do ram;) A reszty nie komentujexD


Użytkownik HAL900 edytował ten post 29 grudzień 2016 - 11:14


#5830 mandalor

mandalor

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 944 postów

Napisano 30 grudzień 2016 - 08:33

@XarduneK  to może wydziel te ostatnie posty o tymkto ma więcej punktów w benchmarkach w SLIdo nowego tematu, i umieść w Wolnej Strefie i niech tam się dalej kłócą xD ;)


Użytkownik mandalor edytował ten post 30 grudzień 2016 - 08:34

CPU: I7 6700k(4.6GHz),

Mobo: Asrock z170 Extreme4,

RAM:  2x8GB Kingston HyperX 2800MHz CL14

SSD:  Crucial MX200,

HDD:  WDC Blue 1TB,

GPU:  GTX 1070 FE

PSU:  EVGA SuperNova 650W,

CASE: SPC M60W.


#5831 XarduneK

XarduneK

    Dupek

  • Moderator
  • 3403 postów

Napisano 30 grudzień 2016 - 08:45

Tylko że temat musiałby się nazywać kto ma większego, więc wiesz ;)
Ale chyba faktycznie coś takiego trzeba zrobić.

 

ZROBIŁEM specjalnie dla was temat: http://forum.itpc.ne...-i-inne-bzdury/

Kolejne posty w tym temacie będą przenoszone i NAGRADZANE


Użytkownik XarduneK edytował ten post 30 grudzień 2016 - 11:04


#5832 Guppy

Guppy

    Abstynent Rybka

  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 styczeń 2017 - 01:24

Jak mówiłem, tak zrobiłem :D Zakosiłem GPU mojej dziewczynie. R7 370 Armor 2X od MSI, czyli lepsze to niż integra, a hajsu brak na lepsze, bo dzisiaj sobie zamówiłem spinki do listwy bocznej do Bertonki xD Mało widać, bo zdjęcie pod osłoną nocy na spontanie. Męki z włożeniem karty niemiłosierne, bo złącze karty nie chciało wskoczyć na miejsce, coś blokowało i poszło na siłę.

 

ca4f6df0bc4df.jpg


Użytkownik Guppy edytował ten post 14 styczeń 2017 - 01:25


#5833 Aiden97

Aiden97

    Świeżo zarejestrowany

  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 styczeń 2017 - 12:02

bHoxezv.jpg

 

Witam ;)


FX 8300 OC, SPC Fera 3 Push Pull, ASRock 970A-G/3.1, ASUS Strix RX470 4GB, 2x4gb Corsair Vengeance Pro Red 2400mhz CL11 DDR3, SilentiumPC Supremo M2 550W Gold, Seagate 1TB, Samsung 850Evo 120gb, Antec P100


#5834 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7501 postów

Napisano 20 styczeń 2017 - 12:04

https://1drv.ms/f/s!ArTFsY1Tmkwr0FdIFbWw2Lr-CXhy = nowe fotki odemnie :]



#5835 Hadzi

Hadzi

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 162 postów

Napisano 27 styczeń 2017 - 02:19

Witam, 

drobne zmiany w kompie pod względem wyglądu: dołożone ledy

a pod względem technicznym: nowy procek - I7 6850K i nowy zasilacz - EVGA SuperNOVA G3 1000W, oto zdjęcia jak wygląda teraz komp: 

 

20170126_135328.jpg

 

20170126_135434.jpg

 

20170126_135552.jpg

 

sorry za jakość zdjęć ale robione telefonem i chyba nie umiem ładnych zdjęć zrobić Simley-25_24.png

Plany:

- zmiana na gtx 1080TI jak wyjdzie albo poczekanie do następnej serii kart i zrobienie sli Simley-25_24.png

- lekka zmiana w LC, chcę skrócić wąż od procka do rezerwuara dać go żeby wchodził z góry do niego, ale nie mogę znaleźć topa który ma dwa albo więcej wejść

- zmiana ramu na jakieś bardziej pasujące

- zmiana płynu na żółty


Procesor: Intel Core i7 6850K (wykręcony na 4,4 GHz,  custom LC )

Płyta główna: MSI X99A MPower

Ramy: 2x8 GB GEIL Dragon 3000 MHz 14 CL

Karta graficzna: EVGA GTX 980 Ti SC + (1504 MHz / 8012 MHz)

Dyski:Crucial SSD M.2 MX200 250 GB, 2 x Crucial SSD MX100 512 GB, GoodRam Iridium PRO 240 GB, WD Black 1002FAEX 1 TB, Toshiba 500 GB MQ01ABF050

Zasilacz: EVGA SuperNOVA G3 1000W

Obudowa:Fractal Design Define S

Monitory: Acer XB270HU, Iiyama ProLite E2409HDS


#5836 DarkRaven666

DarkRaven666

    Smutny Czołgista

  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 27 styczeń 2017 - 02:59

@Hadzi, chcesz robić SLI to rób je teraz. Na Voltę sobie poczekasz jeszcze z rok. I zainwestuj od razu w SLI HB choćby od EVGA. ;)


Spoiler
 
To ja, to ja - wcielenia zła. Bunt próżny trud, co każę rób...

#5837 Hadzi

Hadzi

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 162 postów

Napisano 27 styczeń 2017 - 04:09

@ DarkRaven666 , no właśnie się zastanawiam z czego SLI robić, czy dokupić drugie 980Ti czy z 1080, czy czekać na 1080Ti i zobaczyć co sobą będzie reprezentować :D


Użytkownik Hadzi edytował ten post 27 styczeń 2017 - 04:09

Procesor: Intel Core i7 6850K (wykręcony na 4,4 GHz,  custom LC )

Płyta główna: MSI X99A MPower

Ramy: 2x8 GB GEIL Dragon 3000 MHz 14 CL

Karta graficzna: EVGA GTX 980 Ti SC + (1504 MHz / 8012 MHz)

Dyski:Crucial SSD M.2 MX200 250 GB, 2 x Crucial SSD MX100 512 GB, GoodRam Iridium PRO 240 GB, WD Black 1002FAEX 1 TB, Toshiba 500 GB MQ01ABF050

Zasilacz: EVGA SuperNOVA G3 1000W

Obudowa:Fractal Design Define S

Monitory: Acer XB270HU, Iiyama ProLite E2409HDS


#5838 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 27 styczeń 2017 - 07:36

Kupuj drugiego gtx 980Ti. Teraz nie ma sensu zmieniać 980ti na 1080 bo wydajność większa ale cena nie adekwatna do tej różnicy. A do grania w 4k 2x 980Ti wystarczą.



#5839 gregory92

gregory92

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1189 postów

Napisano 05 luty 2017 - 02:30

2m biurka starczyło idealnie :)

 

http://imgur.com/a/Fm4bx


Użytkownik gregory92 edytował ten post 05 luty 2017 - 02:31


#5840 Qamino24

Qamino24

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 09 luty 2017 - 12:53

Aktualne moje wnętrze :)
 

1.jpg2.jpg3.jpg


Płyta Główna: Płyta główna MSI Z170A Gaming M3, Z170, DDR4, SATA3, USB 3.1, ATX

Procesor: Intel Core i5-6500

Chłodzenie: Chłodzenie CPU SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2

Pamięć RAM: Pamięć G.Skill Ripjaws 4 DDR4, 8GB (4GBx2), 3000MHz, CL15

Karta Graficzna: Karta graficzna Asus GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (192 bit)

Dysk SSDSamsung 850 EVO 120GB SATA3

Dysk HDD: Dysk Seagate 1TB 3,5" SATAIII, 7200RPM, 64MB

ZasilaczBe Quiet! Pure Power L8 600W 80PLUS Bronze

Obudowa: Obudowa PHANTEKS Eclipse P400 Midi-Tower

Dodatkowe chłodzenie : Alpenfohn Wing Boost 2 Plus PWM x2
Dodatkowe chłodzenie : be quiet! SilentWings 3 PWM High-Speed x1

Dodatkowe chłodzenie : be quiet! Pure Wings 2 PWM x2
 


#5841 MiK

MiK

    Ostatni konsolowiec forum.

  • Moderator
  • 1488 postów

Napisano 25 luty 2017 - 01:38

Mała zmiana. Sry za jakość.

 

Spoiler

 

2prydu1.jpg


Płyta główna: Msi Z77A-G45 Procesor: i5 3570K @ 4.2GHz Chłodzenie procesora: Zalman Performa Pamięć RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Karta graficzna: Asus GTX1050 Zasilacz: Seasonic G-550 Dysk twardy: intel SSD 330 60 GB + Seagate 1TB Karta muzyczna: Sound Blaster Z Zestaw Audio: Edifier R1600T III Obudowa: Corsair Carbide 330R Monitor: Dell P2214H. 

 

Konsole: Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Playstation TV, Xbox 360, Xbox One S, Sega Genesis. 

 

Trust me, I'm an engineer.


#5842 akakak123

akakak123

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1367 postów

Napisano 25 luty 2017 - 06:31

@MiK

na co ty tego r9 390 wymieniłeś ?? 


CPU:     Ryzen7 3700x 4.2 GhZ                                               

SSD:     HyperX FURY 120GB / Crucial MX500 500GB

Cooler: Fractal Design Celsius S36                                      

MOBO: AsRock X470 Fatal1ty Gaming K4                                    

PSU:     Corsair RMx 850W Series

RAM:    G.SKILL 2x8gb Trident Z RGB   

CASE:  Phanteks Enthoo Evolv X RGB

GPU:     PowerColor RX 560 2gb Red Dragon 

 


#5843 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7501 postów

Napisano 25 luty 2017 - 06:38

1050ti na moje to by byl .



#5844 MiK

MiK

    Ostatni konsolowiec forum.

  • Moderator
  • 1488 postów

Napisano 26 luty 2017 - 12:40

Bez Ti. Tylko niepotrzebnie zasilacz taki mocny kupiłem. Gdybym wiedział, że przesiądę się na nvidi'e... Dobra 300 by starczyła z naddatkiem. 


Płyta główna: Msi Z77A-G45 Procesor: i5 3570K @ 4.2GHz Chłodzenie procesora: Zalman Performa Pamięć RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Karta graficzna: Asus GTX1050 Zasilacz: Seasonic G-550 Dysk twardy: intel SSD 330 60 GB + Seagate 1TB Karta muzyczna: Sound Blaster Z Zestaw Audio: Edifier R1600T III Obudowa: Corsair Carbide 330R Monitor: Dell P2214H. 

 

Konsole: Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Playstation TV, Xbox 360, Xbox One S, Sega Genesis. 

 

Trust me, I'm an engineer.


#5845 DarkRaven666

DarkRaven666

    Smutny Czołgista

  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 26 luty 2017 - 09:19

I o taki efekt mi chodziło.

7AzNHKa.jpg

No zdjęć to M4 nie robi cudnych, ale to też wina oświetlenia.


Spoiler
 
To ja, to ja - wcielenia zła. Bunt próżny trud, co każę rób...

#5846 bl4d3pl

bl4d3pl

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1387 postów

Napisano 06 marzec 2017 - 05:28

Spoiler



#5847 Przema

Przema

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 08 marzec 2017 - 05:58

U mnie trochę zmian, przedłużka 24 pin no i chłodzenie na które trochę polowałem żeby tanio kupić w miarę możliwości.

 

35411b0b14f7fca4med.jpg

 

f6ca2b42810d696amed.jpg


CPU: INTEL i5 4690K + Cryorig R1 Universal  

MOBO: ASUS MAXIMUS VII RANGER  
GPU:  ASUS GTX980 STRIX     

RAM: A-Data 2x4GB 1600Mhz, Patriot 2x2GB 1600Mhz   

HDD: WD BLUE 1TB

SSD: SAMSUNG 840 EVO 120GB
PSU: CORSAIR TX650W

OBUDOWA: FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM WINDOW


#5848 MiK

MiK

    Ostatni konsolowiec forum.

  • Moderator
  • 1488 postów

Napisano 08 marzec 2017 - 06:52

Dysk Ci odleciał :)


Płyta główna: Msi Z77A-G45 Procesor: i5 3570K @ 4.2GHz Chłodzenie procesora: Zalman Performa Pamięć RAM: Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Karta graficzna: Asus GTX1050 Zasilacz: Seasonic G-550 Dysk twardy: intel SSD 330 60 GB + Seagate 1TB Karta muzyczna: Sound Blaster Z Zestaw Audio: Edifier R1600T III Obudowa: Corsair Carbide 330R Monitor: Dell P2214H. 

 

Konsole: Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Playstation TV, Xbox 360, Xbox One S, Sega Genesis. 

 

Trust me, I'm an engineer.


#5849 lolo

lolo

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 08 marzec 2017 - 08:05

S7G548C.jpg


| I5 3330 + BeQUIET PURE ROCK | ASUS P8H67-M PRO | GIGABYTE GTX 660 2GB OC  |6 GB RAM | SANDISK SSD PLUS 128GB | HITACHI 1TB | COOLERMASTER SILENT PRO 500W | SHARKOON REX8 VALUE WHITE |

| I3 3240 | ASRock H61-PRO BTC | SAPHIRE HD 7850 2GB OC | 6GB RAM | PLEXTOR M5S | SEAGATE 1TB | THERMALRIGHT SE 530W | SPC BRUTUS M23 |
| C2D E4620 |ASUS P5LD2-VM | SAPHIRE X1650 PRO 256 MB | 3GB RAM | WD BLUE 500GB | FORTRON 350W |
| Samsung RV511 : i3 380 |2x4gb | SANDISK SSD PLUS 120GB | Phone : Apple Iphone 7 128 gb black mat & LG G3s
 

#5850 Przema

Przema

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 08 marzec 2017 - 09:01

Dysk Ci odleciał :)

Tak :) tak to wygląda! Choć zamysł jest celowy... puki co.


CPU: INTEL i5 4690K + Cryorig R1 Universal  

MOBO: ASUS MAXIMUS VII RANGER  
GPU:  ASUS GTX980 STRIX     

RAM: A-Data 2x4GB 1600Mhz, Patriot 2x2GB 1600Mhz   

HDD: WD BLUE 1TB

SSD: SAMSUNG 840 EVO 120GB
PSU: CORSAIR TX650W

OBUDOWA: FRACTAL DESIGN DEFINE R5 TITANIUM WINDOW




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL