Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Windows 10 nie widzi podpiętego telefonu


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 cannabis

cannabis

    Ahoj

  • Użytkownik
  • 173 postów

Napisano 05 wrzesień 2018 - 10:09

Witam.

 

Mój problem polega na tym że gdy podłączę telefon do komputera to to nic się nie dzieje komputer go w ogóle nie widzi. Szukałem rozwiązania na internecie i udało mi się ustalić że to dość powszechny problem ale każde z rozwiązań które było tam podane nie zadziałało więc zwracam się z prośbą do was o pomoc. 

 

Telefon: Samsung galaxy j7 2017 

Android: 7.0

System: Windows 10

Płyta główna: B350 PC MATE

 

Dołączona grafika


#2 gavron7

gavron7

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 postów

Napisano 06 wrzesień 2018 - 05:31

A zaczyna się telefon ładować? Jeśli tak to kabel jest tylko zasilający.

Wysłane z mojego Neffos Y5s przy użyciu Tapatalka

#3 cannabis

cannabis

    Ahoj

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 173 postów

Napisano 06 wrzesień 2018 - 08:07

Tak ładuje się ale wcześniej nie było problemu na 7 działa normalnie
Dołączona grafika


#4 34domel

34domel

    Dużo pisze

  • Użytkownik
  • 495 postów

Napisano 07 wrzesień 2018 - 02:59

Próbowałeś ściągnąć górna belkę w dół, powinno być ustawienia USB i dać mtp?

Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka

CPU: i5 4570| MOBO: MSI Z97-G43| RAM: GoodRam PLAY 16GB 1600MHz| GPU: MSI R9 390 Gaming 8G| SSD: Crucial MX200 250 GB| HDD: ST31500341AS i WD5000AAKX| PSU: Be Quiet! Pure Power L8 530W CM| COOLER: Raijintek EreBoss| AUDIO: Xonar U7| CASE: FD Define R4 TI 


#5 cannabis

cannabis

    Ahoj

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 173 postów

Napisano 07 wrzesień 2018 - 11:27

@34domel dałem tak i nic z tego 


Dołączona grafika


#6 ParentTico

ParentTico

    Świeżo zarejestrowany

  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19 wrzesień 2018 - 11:25

U mnie tez nie widzi, u kumpla podłączam i śmiga...



#7 MattZ

MattZ

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 23 wrzesień 2018 - 11:58

Zobacz czy po podłączeniu telefonu (i ustawieniu trybu pamieci masowej/plików w tel.) pojawi sie nowe urządzenie w panelu sterowania (urządzenia i drukarki). Jesli tak, spróbuj odinstalować sterownik, uruchomić ponownie kompa i podłączyć jeszcze raz. (aby odinstalować sterownik często wymagane jest wejście w "zmień ustawienia" w okienku właściwości. :)


Użytkownik MattZ edytował ten post 23 wrzesień 2018 - 11:59




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL