Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Wysokie napięcie? I7 6700K


Najlepsza odpowiedź DELTONES , 17 kwiecień 2018 - 03:03

Ram trochę w sumie ale z procekiem to nic.

Już odpalam.


wrzucić wyniki z folderu czy screen'a?


Wszedłem w bios i wyłączyłem profil xmp i taktowanie ramu z 2400 ustawiłem na auto. 

Teraz maksymalne vcore 1.360 

Przejdź do postu


3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DELTONES

DELTONES

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 16 kwiecień 2018 - 07:42

Cześć. Wydaje mi się, że mam za wysokie napięcie na procku. Jeśli tak to co powinienem zrobić? 

Link do zrzutu z Hwinfo

https://zapodaj.net/...c48808.jpg.html



#2 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7254 postów

Napisano 16 kwiecień 2018 - 07:47

no ponad 1.4V Vcore to lekko wysoko , robiłeś sam OC czy to jakieś ustawienia auto oc z biosu ?



#3 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4861 postów

Napisano 16 kwiecień 2018 - 07:51

Weź odpal occt i sprawdz bo z tego g widać w sumie



#4 DELTONES

DELTONES

    Advanced Member

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 kwiecień 2018 - 03:03   Najlepsza odpowiedź

Ram trochę w sumie ale z procekiem to nic.

Już odpalam.


wrzucić wyniki z folderu czy screen'a?


Wszedłem w bios i wyłączyłem profil xmp i taktowanie ramu z 2400 ustawiłem na auto. 

Teraz maksymalne vcore 1.360 





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL