Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Zasilacz corsair vs450. Problem


5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gryzlacz

Gryzlacz

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 13 marzec 2018 - 09:46

Kupiłem zasilacz Corsair vs450 do:
Płyty głównej gigabyte ga 61pm s2
procka athlon II x3 440
grafika gtx 560
problem polega na tym, że jak wkładam kabel jedną wtyczkę pcie do grafiki to się uruchamia (brak obrazu) a jak dopinam drugą wtyczkę to się włącza i od razu wyłącza. Mogę to w jakiś sposób naprawić?



#2 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7195 postów

Napisano 13 marzec 2018 - 10:07

widać zwarcie albo nie wyrabia . z inną - potrzebującą mniej prądu kartą działa ?



#3 Gryzlacz

Gryzlacz

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 13 marzec 2018 - 10:54

widać zwarcie albo nie wyrabia . z inną - potrzebującą mniej prądu kartą działa ?

niestety nie posiadam żadnej innej



#4 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7195 postów

Napisano 13 marzec 2018 - 11:07

no to załatw albo kartę albo zasilacz na podmiankę , inaczej nie ruszymy z miejsca .



#5 Gryzlacz

Gryzlacz

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 14 marzec 2018 - 08:53

no to załatw albo kartę albo zasilacz na podmiankę , inaczej nie ruszymy z miejsca .

Aktualnie korzystam z zasilacza Logic 500w i normalnie się uruchamia i gram w słabsze gry



#6 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 7195 postów

Napisano 14 marzec 2018 - 10:03

Czyli uwalony jest ten vs i śpisz go na straty .




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL