Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Battlefield 1 - tnące się menu z dx12


3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Qamino24

Qamino24

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 12 listopad 2017 - 04:26

Witam, 

Wczoraj po jakimś czasie chciałem pograć sobie w bf1.

Po włączeniu się gry menu strasznie wolno reaguje , jest jakieś opóźnione..., sama gra też nie była płynna...
Ktoś spotkał się może z takim problem? 
Zmiana na dx11 rozwiązuje problem, aczkolwiek mając sprzęt który bez problemu poradzi sobie z dx12 wolałbym jednak z niego korzystać. :)

 

- Sterowniki najnowsze.
- Próbowałem naprawy spójności plików gry.
Kolejną rzeczą jest to że sam obraz w tej grze nie jest ostry... jest rozmazany.
 

Cała specyfikacja PC poniżej :)

Pozdrawiam.


Użytkownik Qamino24 edytował ten post 12 listopad 2017 - 04:28

Płyta Główna: Płyta główna MSI Z170A Gaming M3, Z170, DDR4, SATA3, USB 3.1, ATX

Procesor: Intel Core i5-6500

Chłodzenie: Chłodzenie CPU SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2

Pamięć RAM: Pamięć G.Skill Ripjaws 4 DDR4, 8GB (4GBx2), 3000MHz, CL15

Karta Graficzna: Karta graficzna Asus GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (192 bit)

Dysk SSDSamsung 850 EVO 120GB SATA3

Dysk HDD: Dysk Seagate 1TB 3,5" SATAIII, 7200RPM, 64MB

ZasilaczBe Quiet! Pure Power L8 600W 80PLUS Bronze

Obudowa: Obudowa PHANTEKS Eclipse P400 Midi-Tower

Dodatkowe chłodzenie : Alpenfohn Wing Boost 2 Plus PWM x2
Dodatkowe chłodzenie : be quiet! SilentWings 3 PWM High-Speed x1

Dodatkowe chłodzenie : be quiet! Pure Wings 2 PWM x2
 


#2 januszewicz

januszewicz

    Advanced Member

  • Użytkownik
  • 106 postów

Napisano 12 listopad 2017 - 08:31

Czy GPU jest podkręcone?

Czy nie zmieniłeś jakiegoś planu zużycia energii na ECO, albo coś podobnego?


Użytkownik januszewicz edytował ten post 12 listopad 2017 - 08:32


#3 Qamino24

Qamino24

    Advanced Member

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 12 listopad 2017 - 08:59

Nie , nie kręciłem . Planu nie zmieniałem, jest ustawiony na "wysoką wydajność" 


Płyta Główna: Płyta główna MSI Z170A Gaming M3, Z170, DDR4, SATA3, USB 3.1, ATX

Procesor: Intel Core i5-6500

Chłodzenie: Chłodzenie CPU SilentiumPC Fortis 3 HE1425 v2

Pamięć RAM: Pamięć G.Skill Ripjaws 4 DDR4, 8GB (4GBx2), 3000MHz, CL15

Karta Graficzna: Karta graficzna Asus GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 (192 bit)

Dysk SSDSamsung 850 EVO 120GB SATA3

Dysk HDD: Dysk Seagate 1TB 3,5" SATAIII, 7200RPM, 64MB

ZasilaczBe Quiet! Pure Power L8 600W 80PLUS Bronze

Obudowa: Obudowa PHANTEKS Eclipse P400 Midi-Tower

Dodatkowe chłodzenie : Alpenfohn Wing Boost 2 Plus PWM x2
Dodatkowe chłodzenie : be quiet! SilentWings 3 PWM High-Speed x1

Dodatkowe chłodzenie : be quiet! Pure Wings 2 PWM x2
 


#4 HAL900

HAL900

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4789 postów

Napisano 13 listopad 2017 - 09:03

U mnie to samo .Chyba przez te ciagłeaktualizacje .Z 30 byłow ciągu 2miesięcy xD

Czekaj na następną


 I7 8700 @4.425GHZ@1.2V@Fortis HE1225@450rpm /MSI Z370 SLI PLUS /Palit GeForce GTX1080JetStream@2025@931mV/11800MHZ

16GB RAM  DDR4 2266MHZ @CL 11 / Crucial MX300 525  GB / Crucial MX200 500 GB  / WD  2TB  / Toshiba P300/ Corsair HX750 / Fractal ARC R2

PowerColor DEVIL HDX / Microlab Solo7c/ Beyerdynamic DT 990 Pro /Qpad MK-90 / Dream Machines DM1 Pro / BenQ 27" LED GW2760HS Flicker-free




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL