Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

#TEMP Brak reakcji ze strony systemu po formacie.


Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 55kmmr

55kmmr

    Świeżo zarejestrowany

  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 14 wrzesień 2017 - 03:22

Cześć, witajcie. Generalnie sytuacja jak dla mnie jest dramatyczna. Chciałem postawić na nowo system z bootowalnego pendrive-a. Wcześniej jeszcze usunąłem całą zawartość pliku TEMP, i podłączyłem owego pendrive-a. Z "boot-menu" (mam takie coś pod f11) wybrałem tego pendrive-a, i pokazało się to pierwsze okienko procesu instalacji. Z wyborem języka, wiadomo o co chodzi. Ale chciałem jeszcze na chwilę wrócić by coś sprawdzić. Uruchomiłem ponownie system, I WTEDY po raz pierwszy pojawił się ten problem. Mianowicie zero reakcji ze strony komputera, czarny ekran. Wyłączyłem-włączyłem ok działa. Przystąpiłem do formatowania, i generalnie potem przy pierwszym restarcie z nowu black screen. Musiałem go parę razy włączyć i wyłączyć by w ogóle pojawił mi się obrazek z info jaki przycisk do biosu a jaki do tego boot menu (chyba wiadomo o co chodzi) dopiero jak to się wyświetliło mogłem podjąć jakąkolwiek reakcję. Ale generalnie czasami nawet tam mi się wieszało. A i nie mogłem już wrócić do Windowsa tzn by wykonywać dalsze operacje po formacie.

No to formatuje raz jeszcze. Dochodzę do miejsca gdzie komputer prosi mnie o restart. I znów to samo, muszę włączyć parę razy system by pojawił się Smok MSI.

No to trzeci format z nowu to samo, tym razem podczas pobierania aktualizacji. Czarny ekran DŹWIĘKI JEST SŁYCHAĆ, i jak się pobrały sterowniki to komputer się sam uruchomił ale oczywiście nie mogłem nic zrobić.

Nie wiem, nie wiem co to będzie. Proszę o pomoc/porady/tipy.



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL