Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Problem z gappsami na s3


2 odpowiedzi w tym temacie

#1 MaQlu

MaQlu

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 230 postów

Napisano 18 marzec 2017 - 09:18

Witam! mam problem z gappsami na s3, instaluję nowego roma (5.1.1 CM), wstaje stabilnie bez problemów, ale gdy instaluję gappsy, ciągle wyskakuje komunikat że jakaś aplikacja google przestała działać, dodam tylko że na stockowym 4.4.2 miałem ten sam problem (stąd pomysł na przesiadkę na 5.1.1) ale tam odinstalowałem aktualizację i po problemie, tutaj nie mogę tak zrobić.Proszę o szybką pomoc 1f609.png;)



#2 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4349 postów

Napisano 18 marzec 2017 - 09:40

spróbuj pobrać gapsy nano z opengaps - opengapps.org/# , i poinstalować co ci potrzeba ... oczywiście powinieneś instalować rom na czysto razem z gapsami , gapsy instaluje się przed 1 uruchomieniem bo inaczej bywa różnie ...


POTRZEBUJESZ POMOCY ? PISZ PW , Nie odpowiadam na spam

CPU: Intel I5 4670k Cooler: BQ Pure Rock  MOBO: Asrock Fatal1ty B85 Killer  GPU: XFX RX470 RS RAM: Goodram Play 8GB 1600mhz cl11+ goodram 4gb 1066mhz HDD: Seagate 1Tb {st1000dm003} HDDv2 Seagate 250gb {st3250310AS} PSU: Seasonic Eco 430w CASE: Corsair 200R

nk18gnymy849_t.jpg


#3 MaQlu

MaQlu

    Forumowicz

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 230 postów

Napisano 18 marzec 2017 - 04:57

spróbuj pobrać gapsy nano z opengaps 

Spróbuję, nie żebym miał nadzieje że to wiele zmieni, biorąc pod uwagę że WSZYSTKIE gappsy pobierałem z tej strony, różne wersje, próbowałem pico,full,stock,aroma ;) 


@_VeV_ komunikat *system android "w twoim urządzeniu wystąpił błąd wewnętrzy.Może być ono niestabilne, dopóki nie przywrócisz danych fabrycznych", poza tym nadal to samo, apki googla się zamykają


#Edit Naprawione, przywróciłem odinem soft roma, ust. fabryczne i śmiga ;)





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL