Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

ogromny spadek fps


4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Terize

Terize

    Początkujący

  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 03 luty 2017 - 06:26

Elo. Coś mi się stało z kompem gdyż mam ogromny spadek fps w cs:go. Niby te aktualizacje coś tam psują ale inni mają normalnie a ja nie. Z 500 fps mam 150 fps. Mam ustawione na najniższe i nadal to samo. Reinstal cs też nie pomógł.

 

Mój sprzęt

 

dysk wd 1tb blue

ssd transcend 128gb

i5 6500

gigabyte 1060 gtx 6gb

supremo l2

fera 3

hyperx 16gb 2133 w dual channel

 

Przy włączonych wiatrakach z obudowy jest tak samo. Na mapie cache mam 80 fps a na innych 150 oprócz cobble i overpass.

Mam komputer jakoś od wakacji i ostatnio jakoś mi spadły fpsy.

Mam sterowniki do karty graficznej te najnowsze bo pobieram regularnie.

Ustawiałem cs;go jak priorytet wysoki i nic nie pomogło.

Podczas gry mam 4gb zużycia ramu gdy na początku jak kupiłem pc to miałem 2 gb podczas gry.

Windows 7 pirat.



#2 FenO

FenO

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 03 luty 2017 - 06:33

@Terize Ja mam podobne, ale z 300 mi się na 180 tak zrobiło 

:/


"Im więcej samobójców, tym mniej samobójców"

CPU: i5 6500
Cooler: SPC Fera3 v2

Mobo: MSI PC MATE B150 DualDDR4-2133

RAM: Kingston HyperX FURY (2x4GB) DDR4 2133MHz CL14

GPU: Gainward GTX 1060 6GB
PSU: ZALMAN 600W
SSD: 
HyperX FURY 120GB

CASE: SPC GLADIUS M35

 


#3 DoublePe

DoublePe

    Born To Be PRO

  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 03 luty 2017 - 07:48

w ustawieniach audio zmień ustawienia z słuchawek hrtf na słuchawki



#4 FenO

FenO

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 03 luty 2017 - 08:01

@DoublePe Działa :D


Użytkownik FenO edytował ten post 03 luty 2017 - 08:15

"Im więcej samobójców, tym mniej samobójców"

CPU: i5 6500
Cooler: SPC Fera3 v2

Mobo: MSI PC MATE B150 DualDDR4-2133

RAM: Kingston HyperX FURY (2x4GB) DDR4 2133MHz CL14

GPU: Gainward GTX 1060 6GB
PSU: ZALMAN 600W
SSD: 
HyperX FURY 120GB

CASE: SPC GLADIUS M35

 


#5 Terize

Terize

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 03 luty 2017 - 11:02

Cały czas miałem ustawione na słuchawki.





Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL