Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Dziwne zachowanie ...


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mateusz_empi

Mateusz_empi

    Świeżo zarejestrowany

  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 01 luty 2017 - 09:56

Witam mam problem z dyskiem a jest to ssd intela na pamięciach mlc model 335 (chyba) o pojemności 180 gb.

 

Ogólnie przy przeglądaniu stron oraz normalnym użytkowaniu czasami mi ścina (i5 6600k 16 bg ram system na  ssd) kiedy wszedłem w monitor zasobów i dalej na dyski pokazuje się procesy aktywności dyskowej i tutaj jest ok ale wykres "wykres kolejki dysku c" (to po prawej) szaleje i co chwile pokazuje 100 %

Jakieś pomysły ??

WIN 7 64 bit avast malvarebytes i ten z microsoftu prog antywirusowy (od razu zaznaczę, że nie stać mnie na oryginalne antywirusy - to jeżeli ktoś chce napisać że mam dziadostwo poinstalowane)

 

z góry dziękuję za odpowiedzi 



#2 Ren

Ren

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 01 luty 2017 - 10:06

Przeskanuj system pod kątem niechcianego oprogramowania. Może jakiś syf ci zżera zasoby. 



#3 Mateusz_empi

Mateusz_empi

    Świeżo zarejestrowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 01 luty 2017 - 10:08

Przeskanowałem tym co mam i nic nie wykazało.


FG42 (01 luty 2017 - 10:30 ):
Nie cytuj wypowiedzi poprzedzającej chyba, że odnosisz się do jej części. Używaj przycisku @Oznacz.

Użytkownik FG42 edytował ten post 01 luty 2017 - 10:29


#4 Ren

Ren

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 01 luty 2017 - 10:18

Przeskanuj sobie ADWCLEANER


Użytkownik Ren edytował ten post 01 luty 2017 - 10:18


#5 MazurBMW

MazurBMW

    Forumowicz

  • Użytkownik
  • 159 postów

Napisano 01 luty 2017 - 11:20

Oraz malvarebytes i Eset online.


1l6m98-4.png


#6 Mateusz_empi

Mateusz_empi

    Świeżo zarejestrowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 02 luty 2017 - 09:03

nic nie wyszło...



#7 _VeV_

_VeV_

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 4433 postów

Napisano 08 luty 2017 - 12:14

a plik wymiany może by spróbować wyłączyć ? 


POTRZEBUJESZ POMOCY ? PISZ PW , Nie odpowiadam na spam

CPU: Intel I5 4670k Cooler: BQ Pure Rock  MOBO: Asrock Fatal1ty B85 Killer  GPU: XFX RX470 RS RAM: Goodram Play 8GB 1600mhz cl11+ goodram 4gb 1066mhz HDD: Seagate 1Tb {st1000dm003} HDDv2 Seagate 250gb {st3250310AS} PSU: Seasonic Eco 430w CASE: Corsair 200R

nk18gnymy849_t.jpg




Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL