Witam,
Jak mogę skontaktować się z pomocą techniczna Electronic Arts inaczej niż przez telefon?
Szukałam na ich stronach jakiegoś maila czy czegoś w tym stylu ale trafiłam tylko na informację od kiedy pomoc jest czynna i na jaki numer dzwonić. Wolałabym móc skontaktować się z nimi jakimś innym sposobem niż przez telefon.
Mój problem polega ogólnie na tym że posiadam na stronie www.spore.com konto z nieaktualnym juz emailem, którego nigdzie nie używam bo grę rejestrowałam dawno. Mogę się zalogować na to moje konto ponieważ pamiętam do niego email i hasło ale na właśnie tego maila, na skrzynkę na wp.pl już nie mogę się zalogować z nie wiem jakich przyczyn, być może usunęłam być może zapomniałam hasła nie wiem, zakładałam go bardzo dawno temu. Dodam, że egzemplarz gry nie jest Originowy, Steamowy czy jeszcze jakis inny tylko działa normalnie po zainstalowaniu a rejestracja na www.spore.com była tylko w celach udostępniania swoich dzieł w grze więc mogę normalnie grać ale niestety jak chcę sie logować to tylko przez stary email i hasło które wolałabym ustawić na nowe a nie wiem jak. Czy da się to jakoś zmienić? Jeżeli nie to prosiłabym o wyjaśnienie mi tylko tego w jaki sposób mogłabym zgłosić mój problem.
Z góry dzięki pozdrawiam.

Jak skontaktować sie z pomocą techniczną EA Games? Problem z kontem w grze Spore.
Rozpoczęty przez
GetFreaky1999
, kwi 03 2016 02:26
ea eagames games pomoc techniczna electronic arts gra spore
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 kwiecień 2016 - 02:26
Dodaj odpowiedź

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ea, eagames, games, pomoc, techniczna, electronic, arts, gra, spore
Hardware →
Procesory →
i7-3770k za 265złNapisany przez TomoS , 17 lis 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware →
Karty graficzne / TV →
Jaką karte graficzną kupićNapisany przez kacper128 , 03 sty 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware →
Komputery →
Zestaw za [1500 lub 4000 zł] przeznaczony do [gier] dla [LipciO]Napisany przez LipciO , 04 lip 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware →
Komputery →
Komputer wyłącza się bez przyczynyNapisany przez Zer0124 , 21 sty 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Software →
Gry →
Cofki/lagi w grach takich jak CS czy LOLNapisany przez nestortmpl , 19 sie 2017 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych