Chciałam wyposażyć się w ten tytuł już rok temu ale jakoś nie było okazji kiedy, jak itp. w tym roku chciałam jednak w końcu to zrobić a tu taki zonk...że nie ma nigdzie tej gry. Kupowanie na Steamie nie za bardzo mi pasuje raz, że wolałabym mieć kolejne pudełko na półkę, dwa nie posiadam żadnej karty, konta ani nic czym mogłabym dokonać transakcji,a wydawanie tyle na paysafecard gdzie reszta kasy się "zmarnuje" to też tak nie za bardzo...Czy jest jeszcze gdzieś jakieś miejsce gdzie można kupić tą grę w normalnej postaci? Osobiście jestem bardzo przeciwna tamu że gry coraz rzadziej są w pudełkach
Z góry dzięki za pomoc.

Czy da się jeszcze gdzieś kupić The Elder Scrolls V: Skyrim na PC w wersji pudełkowej?
Napisano 13 styczeń 2016 - 04:25
Napisano 13 styczeń 2016 - 06:03
yyyy wystarczy wpisac na ceneo tes 5 skyrim niema podstawki ale jest LE
CPU:I7 4790K 4.6Ghz VCore 1.19
Cooler:Thermalright Macho :-(D Rev.B
MOBO:Asus Z97Pro-Gamer
GPU:MSI R9 390
RAM:8GB DDR3 2400Mhz CL11
PSU:Be quiet l8 630W
Case:Silent Base 800+2xPure Wings 2
Napisano 13 styczeń 2016 - 07:56
yyyy wystarczy wpisac na ceneo tes 5 skyrim niema podstawki ale jest LE
No właśnie szukałam tam i to są wersje cyfrowe
Napisano 14 styczeń 2016 - 06:03
Zajrzyj do sklepów z grami i temu podobne. Skoro na necie nie ma, moze w mieście są sklepy z grami i jest jak jedna na skadzie
Napisano 14 styczeń 2016 - 06:58
Zajrzyj do sklepów z grami i temu podobne. Skoro na necie nie ma, moze w mieście są sklepy z grami i jest jak jedna na skadzie
Właśnie ktoś gdzieś indziej polecił mi aby szukać w takich mniejszych sklepach komputerowych i pisał że w takich zamawia gry jeżeli nigdzie indziej nie ma.
Właśnie ktoś gdzieś indziej polecił mi aby szukać w takich mniejszych sklepach komputerowych i pisał że w takich zamawia gry jeżeli nigdzie indziej nie ma.
Napisano 15 styczeń 2016 - 08:55
Ewentualnie możesz się pokusić o the elder scrolls anthology. W media skyrim le był bardzo drogi więc nie wiem jak w innych sklepach może się okazać że po prostu nie opłaca się kupować samego skyrima.
Mój konfig:
CPU: Intel I7 3930K
COOLER: Phanteks phtc12dx blue
MOBO: Asus X79 pro
RAM: Kingstone Hyperx Blue 2x 4Gb
GPU: Sapphire rx480 nitro 8 Gb
SSD: Plextor m6s 256 gb
HDD: Seagate 1 tb
PSU: Thermaltake Smart se modular 630 W
CASE: SPC Pax M70
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gra, pc, skyrim, the elder scrolls, pudełko
Hardware →
Pamięci →
Wymiana pamięci RAMNapisany przez TomoS , 01 wrz 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware →
Komputery →
Gry, 2KNapisany przez Venox , 08 cze 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware →
Komputery Mobilne →
Sprzedaż PC i przesiadka na laptopa - ma sens?Napisany przez lunatykk , 30 kwi 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Software →
Gry →
Na PC →
Problem z trottlingiem (chyba)Napisany przez Nlvg , 30 paź 2018 ![]() |
|
![]()
|
||