Skocz do zawartości

  •         

Zdjęcie

Brak ikonki prywatnych wiadomosci


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tatry13

Tatry13

    Stały bywalec

  • Użytkownik
  • 1471 postów

Napisano 09 lipiec 2015 - 11:42

Czy tylko ja tak mam ?  Nie moge ani otrzymac ani wysłac Bo PO PROSTU JEJ NIE MA !?!?!?! 


CPU: Athlon II x4 640  Cooler: SilentiumPC Fortis 2+Sigma Pro   MOBO: Asrock 980DE3/U3S3 GPU: Msi R9 270 TF4 1150/1400mhz 1.225v   RAM: A-Data 8gb 1600Mhz  HDD: Seagate 500gb {ST3500413AS} HDDv2 Seagate 500gb {ST500LT012} PSU: Tacens Mars GAMING ( WOW :P ) Mp600 CASE: Zalman Z3

 

 

Najpopularniejsze obrazy ISO WINDOWS : http://baseiso.ucoz.pl/


#2 Tatry13

Tatry13

    Stały bywalec

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 1471 postów

Napisano 10 lipiec 2015 - 09:21

PRosze o pomoc :(


CPU: Athlon II x4 640  Cooler: SilentiumPC Fortis 2+Sigma Pro   MOBO: Asrock 980DE3/U3S3 GPU: Msi R9 270 TF4 1150/1400mhz 1.225v   RAM: A-Data 8gb 1600Mhz  HDD: Seagate 500gb {ST3500413AS} HDDv2 Seagate 500gb {ST500LT012} PSU: Tacens Mars GAMING ( WOW :P ) Mp600 CASE: Zalman Z3

 

 

Najpopularniejsze obrazy ISO WINDOWS : http://baseiso.ucoz.pl/


#3 Tatry13

Tatry13

    Stały bywalec

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 1471 postów

Napisano 13 lipiec 2015 - 11:04

Błagam pomóżcie bo mam sprawę do załatwienia z osobąz forum ;)


CPU: Athlon II x4 640  Cooler: SilentiumPC Fortis 2+Sigma Pro   MOBO: Asrock 980DE3/U3S3 GPU: Msi R9 270 TF4 1150/1400mhz 1.225v   RAM: A-Data 8gb 1600Mhz  HDD: Seagate 500gb {ST3500413AS} HDDv2 Seagate 500gb {ST500LT012} PSU: Tacens Mars GAMING ( WOW :P ) Mp600 CASE: Zalman Z3

 

 

Najpopularniejsze obrazy ISO WINDOWS : http://baseiso.ucoz.pl/


#4 Dszeffko

Dszeffko

    Bo tak.

  • Moderator
  • 2590 postów

Napisano 13 lipiec 2015 - 02:29

Wyłącz adblocka, wyczyść ciasteczka. Jeśli to nie pomoże to znaczy, że forum Cie nie lubi :)


Znudzony światem wyruszam w kosmos.


#5 Tatry13

Tatry13

    Stały bywalec

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 1471 postów

Napisano 13 lipiec 2015 - 04:13

Ok spróbuje to zrobić a jak mnie foerum nie lubito kiedy mi to odblokują :D ?


CPU: Athlon II x4 640  Cooler: SilentiumPC Fortis 2+Sigma Pro   MOBO: Asrock 980DE3/U3S3 GPU: Msi R9 270 TF4 1150/1400mhz 1.225v   RAM: A-Data 8gb 1600Mhz  HDD: Seagate 500gb {ST3500413AS} HDDv2 Seagate 500gb {ST500LT012} PSU: Tacens Mars GAMING ( WOW :P ) Mp600 CASE: Zalman Z3

 

 

Najpopularniejsze obrazy ISO WINDOWS : http://baseiso.ucoz.pl/


#6 Sano

Sano

    Forumowicz

  • Technik
  • 265 postów

Napisano 13 lipiec 2015 - 09:33

Ok spróbuje to zrobić a jak mnie foerum nie lubito kiedy mi to odblokują :D ?

Sprawdź teraz czy już możesz korzystać z komunikatora. 



#7 Tatry13

Tatry13

    Stały bywalec

  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 1471 postów

Napisano 14 lipiec 2015 - 11:34

Ok ,dzięki wielkie za pomoc ktośzrobił coś i działa Temat do zamknięcia ;)


CPU: Athlon II x4 640  Cooler: SilentiumPC Fortis 2+Sigma Pro   MOBO: Asrock 980DE3/U3S3 GPU: Msi R9 270 TF4 1150/1400mhz 1.225v   RAM: A-Data 8gb 1600Mhz  HDD: Seagate 500gb {ST3500413AS} HDDv2 Seagate 500gb {ST500LT012} PSU: Tacens Mars GAMING ( WOW :P ) Mp600 CASE: Zalman Z3

 

 

Najpopularniejsze obrazy ISO WINDOWS : http://baseiso.ucoz.pl/


#8 Sano

Sano

    Forumowicz

  • Technik
  • 265 postów

Napisano 14 lipiec 2015 - 06:30

Wiadomość wygenerowana automatycznie



Temat został Zamknięty przez moderatora.


Powód: Problem rozwiązany


Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Z pozdrowieniami,
Zespół ITPC.NET.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

  Copyright power by: ITPC.NET.PL